Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Müjdat Gezen Metin Akpınar / Müjdat Gezen ve Metin Akpınar'ın itirazına ret - Ekonomi : Habertürk'ün haberine göre metin akpınar ve müjdat gezen ifadelerinde sözlerimiz mizah ve eleştiri kapsamındaydı, ifadelerimiz çarpıtıldı dedi.

Müjdat Gezen Metin Akpınar / Müjdat Gezen ve Metin Akpınar'ın itirazına ret - Ekonomi : Habertürk'ün haberine göre metin akpınar ve müjdat gezen ifadelerinde sözlerimiz mizah ve eleştiri kapsamındaydı, ifadelerimiz çarpıtıldı dedi.. Oraya ulaşabilirsek kavga dövüş olmaz, bu işin içinden çıkarız. Müjdat gezen ve metin akpınar'ın, bir televizyon programındaki söylemleri nedeniyle cumhurbaşkanına alenen hakaret suçundan yargılandığı davada mütalaa açıklandı. Savcıya ifade veren iki sanatçının ifadesinde sözlerimiz çarpıtıldı. Mahkemenin kararını gezen'in avukatı celal ülgen açıkladı. Gezen'in avukatları deniz şeren ve fuat selvi ile şikayetçi cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan 'ın avukatı gökhan i̇stanbul anadolu cumhuriyet başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, metin akpınar ve müjdat gezen 'in 21 aralık 2018 tarihinde bir.

Daha sonra saat 14:00 sıralarında müjdat gezen mahkeme salonuna alındı. Halk tv'de yayınlanan halk arenası programındaki açıklamaları nedeniyle haklarında soruşturma başlatılan metin akpınar ile müjdat gezen, savcılığın ifadeye. Müjdat gezen ve metin akpınar, adli kontrol talebiyle 7. Müjdat gezen (75) ve metin akpınar (77), bir televizyon programındaki açıklamaları nedeniyle haklarında başlatılan soruşturma kapsamında ifade verdi. Metin akpınar ve müjdat gezen ne demişti?

Müjdat Gezen ve Metin Akpınar hakkında flaş karar
Müjdat Gezen ve Metin Akpınar hakkında flaş karar from www.krttv.com.tr
Haklarında soruşturma başlatılan metin akpınar ile müjdat gezen, ifade vermek için polis eşliğinde anadolu adalet sarayı'na götürüldü. Metin akpınar ve müjdat gezen'e yurtdışı çıkış yasağı konuldu, haftada bir gün karakola giderek imza vermeleri şartıyla serbest bırakıldılar. Herkesi azarlıyor, herkese parmak sallıyor! Başsavcılık'tan yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi Tiyatro sanatçısı müjdat gezen ise şu sözleri sebebi ile sorgulandı; Her iki sanatçı da biraz sonra serbest bırakılacak. ne olmuştu? Oraya ulaşabilirsek kavga dövüş olmaz, bu işin içinden çıkarız. Savcı, metin akpınar ve müjdat gezen'in ifadelerinin ardından serbest bıraktı.

Üzerime atılı suçlamayı kabul etmiyorum dediği öğrenildi.

Haberler gündem haberleri metin akpınar ve müjdat gezen'den geri vites! Müjdat gezen ve metin akpınar, adli kontrol talebiyle 7. Haklarında 'cumhurbaşkanı'na hakaret', 'darbeye çağrı' ve 'ölüm tehdidi' suçlamalarıyla haklarında soruşturma başlatılan sanatçılar müjdat gezen ile metin akpınar, haftada bir gün karakola gidip imza atmak ve yurt dışı çıkış yasağı şartıyla serbest bırakıldı. Mahkeme, tutuksuz sanıklar müjdat gezen ve metin akpınar'ın cumhurbaşkanı'na alenen hakaret suçundan ayrı ayrı beraatlerine karar verdi. Mahkemenin kararını gezen'in avukatı celal ülgen açıkladı. Metin akpınar ve müjdat gezen'e ne oldu. Ancak savcı, akpınar ve gezen'in adli kontrol hükümleri uygulamasına tabi tutulmaları istemiyle mahkemeye sevk etti. Metin akpınar, halk tv'de uğur dündar'ın sunduğu halk arenası programında, polarizasyondan ve kargaşadan kurtulmamızın tek çaresi demokrasi diye düşünüyorum. Tiyatro ve sinema sanatçısı müjdat gezen ile metin akpınar'ın siyasi iktidara yönelik eleştirileri nedeniyle cumhurbaşkanı erdoğan tarafından hedef gösterilmelerinin ardından soruşturma başlatılmasına müzik ve edebiyat dünyasının önemli temsilcileri tepki gösterdi. Müjdat gezen ve metin akpınar'ın terör ve örgütlü suçlar soruşturma bürosu'nda savcıya ifade verdi. Oyuncular müjdat gezen ve metin akpınar'ın, bir televizyon programında yaptıkları konuşmada cumhurbaşkanına hakaret suçunu işledikleri iddiasıyla yargılandıkları davada, beraatlerine karar verildi. İstanbul anadolu cumhuriyet başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, metin akpınar ve müjdat gezen'in 21 aralık 2018 tarihinde bir televizyon. Savcıya ifade veren iki sanatçının ifadesinde sözlerimiz çarpıtıldı.

Bireylerin hür iradesi ile geleceklerini belirleyebildikleri bir rejimdir demokrasi. Mahkemede ifade veren metin akpınar ve müjdat gezen adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Her iki sanatçı da biraz sonra serbest bırakılacak. ne olmuştu? Metin akpınar ve müjdat gezen savcılık sorgularının ardından adli kontrol istemiyle mahkemeye sevk edildi. Savcı bekir kanyılmaz, şüpheli sıfatıyla ifadesini aldığı metin akpınar'ın mahkemedeki sorgusu saat 13:58'de bitti.

Metin Akpınar ve Müjdat Gezen serbest bırakıldı - Güncel ...
Metin Akpınar ve Müjdat Gezen serbest bırakıldı - Güncel ... from images.bursadabugun.com
Savcı bekir kanyılmaz, şüpheli sıfatıyla ifadesini aldığı müjdat gezen ve metin akpınar'ın adli kontrol hükümleri uygulanması talebiyle anadolu nöbetçi sulh ceza hakimliği'ne sevk edilmesine karar verdi. Katıldığı bir televizyon programında sarf ettiği sözler nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan sanatçı metin akpınar ve müjdat gezen sabah saatlerinde polis ekipleri eşliğinde kartal'da bulunan anadolu adliyesine getirildi. Müjdat gezen'in savcılık ifadesinde tiyatrocu olduğunu, sözlerinin mizahi bir eleştiri olduğunu belirterek, kimseye hakaret etme kastım yoktur. Başsavcılık'tan yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi Metin akpınar, sivil aracına bindi. Asliye ceza mahkemesi'nde görülen duruşmaya, sanık müjdat gezen ve avukatları katıldı. Habertürk'ün haberine göre metin akpınar ve müjdat gezen ifadelerinde sözlerimiz mizah ve eleştiri kapsamındaydı, ifadelerimiz çarpıtıldı dedi. Savcı, metin akpınar ve müjdat gezen'in ifadelerinin ardından serbest bıraktı.

Ünlü oyuncu metin akpınar şu ifadeleri kullanmıştı;

Katıldığı bir televizyon programında sarf ettiği sözler nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan sanatçı metin akpınar ve müjdat gezen sabah saatlerinde polis ekipleri eşliğinde kartal'da bulunan anadolu adliyesine getirildi. Savcılıktaki ifadelerinin ardından akpınar ve gezen, haklarında adli kontrol tedbirleri uygulanması talebiyle hakimliğe sevk edildi. Metin akpınar, halk tv'de uğur dündar'ın sunduğu halk arenası programında polarizasyondan ve kargaşadan kurtulmamızın tek çaresi demokrasi diye düşünüyorum. Müjdat gezen'in savcılık ifadesinde tiyatrocu olduğunu, sözlerinin mizahi bir eleştiri olduğunu belirterek, kimseye hakaret etme kastım yoktur. Mahkeme, tutuksuz sanıklar müjdat gezen ve metin akpınar'ın cumhurbaşkanı'na alenen hakaret suçundan ayrı ayrı beraatlerine karar verdi. Oraya ulaşabilirsek kavga dövüş olmaz, bu işin içinden çıkarız. Duruşmada gezen'in doktoru da hazır bulundu. Usta sanatçılar metin akpınar ve müjdat gezen'e katıldıkları bir televizyon programında yaptıkları konuşma nedeniyle soruşturma açılmıştı. Haklarında 'cumhurbaşkanı'na hakaret', 'darbeye çağrı' ve 'ölüm tehdidi' suçlamalarıyla haklarında soruşturma başlatılan sanatçılar müjdat gezen ile metin akpınar, haftada bir gün karakola gidip imza atmak ve yurt dışı çıkış yasağı şartıyla serbest bırakıldı. Metin akpınar, halk tv'de uğur dündar'ın sunduğu halk arenası programında, polarizasyondan ve kargaşadan kurtulmamızın tek çaresi demokrasi diye düşünüyorum. Oyuncular müjdat gezen ve metin akpınar'ın, bir televizyon programında yaptıkları konuşmada cumhurbaşkanına hakaret suçunu işledikleri iddiasıyla yargılandıkları davada, beraatlerine karar verildi. Savcı bekir kanyılmaz, şüpheli sıfatıyla ifadesini aldığı müjdat gezen ve metin akpınar'ın adli kontrol hükümleri uygulanması talebiyle anadolu nöbetçi sulh ceza hakimliği'ne sevk edilmesine karar verdi. Ancak demokratik ülkelerde eşine asla rastlanmayacak türde iki.

Daha sonra saat 14:00 sıralarında müjdat gezen mahkeme salonuna alındı. Mahkemede ifade veren metin akpınar ve müjdat gezen adli kontrol şartıyla serbest kaldı. İşte müjdat gezen ve metin akpınar'ın ifadeleri. Soruşturmaya konu program 21 aralık 2018 tarihinde yayınlanan uğur. Haklarında soruşturma başlatılan metin akpınar ile müjdat gezen, ifade vermek için polis eşliğinde anadolu adalet sarayı'na götürüldü.

Müjdat Gezen ve Metin Akpınar'a kötü haber! - GÜNCEL Haberleri
Müjdat Gezen ve Metin Akpınar'a kötü haber! - GÜNCEL Haberleri from i12.haber7.net
Savcılıktaki ifadelerinin ardından akpınar ve gezen, haklarında adli kontrol tedbirleri uygulanması talebiyle hakimliğe sevk edildi. Müjdat gezen ve metin akpınar'ın terör ve örgütlü suçlar soruşturma bürosu'nda savcıya ifade verdi. Duruşmada gezen'in doktoru da hazır bulundu. Metin akpınar, halk tv'de uğur dündar'ın sunduğu halk arenası programında polarizasyondan ve kargaşadan kurtulmamızın tek çaresi demokrasi diye düşünüyorum. Gezen'in avukatı celal ülgen ise, gerek müvekkilimiz müjdat gezen ve gerekse diğer sanık metin akpınar halk tv ekranlarında gayet barışçıl bir vaziyette ve amaçta ülkemizin demokrasiye olan gereksinimlerini anlatmışlardır. Savcı bekir kanyılmaz, şüpheli sıfatıyla ifadesini aldığı metin akpınar'ın mahkemedeki sorgusu saat 13:58'de bitti. İşte müjdat gezen ve metin akpınar'ın ifadeleri. Metin akpınar ve müjdat gezen, ifadelerinde sözlerimiz mizah ve eleştiri kapsamındaydı, ifadelerimiz çarpıtıldı.

Oraya ulaşabilirsek kavga dövüş olmaz, bu işin içinden çıkarız.

Metin akpınar ve müjdat gezen'e yurtdışı çıkış yasağı konuldu, haftada bir gün karakola giderek imza vermeleri şartıyla serbest bırakıldılar. Oraya ulaşabilirsek kavga dövüş olmaz, bu işin içinden çıkarız. Gezen'in avukatları deniz şeren ve fuat selvi ile şikayetçi cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan 'ın avukatı gökhan i̇stanbul anadolu cumhuriyet başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, metin akpınar ve müjdat gezen 'in 21 aralık 2018 tarihinde bir. Asliye ceza mahkemesi'nde görülen duruşmaya, sanık müjdat gezen ve avukatları katıldı. Müjdat gezen'in savcılık ifadesinde tiyatrocu olduğunu, sözlerinin mizahi bir eleştiri olduğunu belirterek, kimseye hakaret etme kastım yoktur. Savcıya ifade veren iki sanatçının ifadesinde sözlerimiz çarpıtıldı. Tiyatro sanatçısı müjdat gezen ise şu sözleri sebebi ile sorgulandı; Müjdat gezen'in kadıköy'deki evine sabah saatlerinde polis i̇fade vereceğiz, çıkacağız dedi. Duruşmada gezen'in doktoru da hazır bulundu. Savcı bekir kanyılmaz, şüpheli sıfatıyla ifadesini aldığı müjdat gezen ve metin akpınar'ın adli kontrol hükümleri uygulanması talebiyle anadolu nöbetçi sulh ceza hakimliği'ne sevk edilmesine karar verdi. Tiyatro ve sinema sanatçısı müjdat gezen ile metin akpınar'ın siyasi iktidara yönelik eleştirileri nedeniyle cumhurbaşkanı erdoğan tarafından hedef gösterilmelerinin ardından soruşturma başlatılmasına müzik ve edebiyat dünyasının önemli temsilcileri tepki gösterdi. Metin akpınar, halk tv'de uğur dündar'ın sunduğu halk arenası programında, polarizasyondan ve kargaşadan kurtulmamızın tek çaresi demokrasi diye düşünüyorum. Üzerime atılı suçlamayı kabul etmiyorum dediği öğrenildi.

Metin akpınar, halk tv'de uğur dündar'ın sunduğu halk arenası programında, polarizasyondan ve kargaşadan kurtulmamızın tek çaresi demokrasi diye düşünüyorum müjdat gezen. Oraya ulaşabilirsek kavga dövüş olmaz, bu işin içinden çıkarız.